MATTORGROUP

Gyakornok voltam a Mattorgroup-nál!

Németh Máté 2012-ben 6 hónapot dolgozott gyakornokként cégünknél. Kíváncsi, hogy teltek az első napjai, hogy érezte magát nálunk?
Akkor olvassa tovább cikkünket!

,,A szakmai gyakorlatom a Mattorgroup-nál töltöttem (azóta is itt dolgozok). Az egyetem mellett gyakorlatra és pénzre volt szükségem, ezért adtam fel egy hirdetést, így kaptam lehetőséget, hogy itt dolgozhassak.”

Hogy teltek az első munkanapok?
,,Az első egy-két napban igyekeztem helyismeretet szerezni, megfigyelni ki mivel foglalkozik, majd fokozatosan sikerült egyre jobban bekapcsolódnom az aktuális projektekbe. Némi tapasztalatszerzés után, egy tapasztaltabb PLC programozó „padavanja” lettem. Mindenki nagyon segítőkész volt, így rövid idő alatt sokat tanultam, egy nagyon jó környezetben.”

Hasznosnak érezted-e a gyakorlatot?
,,Rendkívül hasznosnak találtam a gyakorlatot és nagyon örülök annak a rengeteg gyakorlati tudásnak, amit a Mattorgroup-nál szereztem. Rájöttem, hogy vannak különbségek az elmélet és a gyakorlat között és az egyetemen szerzett elméleti tudást néha nem is olyan egyszerű átültetni a gyakorlatba. Továbbá sok elvi dolgot könnyebben megértettem és megtanultam azáltal, hogy láttam életszerű helyzetben előfordulni.”