MATTORGROUP

Részt vettünk a 20. Nemzetközi Gépészeti Kiállításon Nitrán

Ebben az évben immár a 20. alkalommal került megrendezésre Nitrán a Nemzetközi Gépészeti Kiállítás.Standunkkal mind a négy napon találkozhattak az érdeklődők, a jelenlegi és leendő partnereink. Szakembereink részletes információt adtak termékeinkről és szolgáltatásainkról, bemutatták az elmúlt év újdonságait.
Prezentáltuk néhány fejlesztésünket, többek között a Zodiac DD autóipari tesztert, az SMD számlálónkat és adagolónkat, illetve a szállítószalagunk is nagy sikert aratott a látogatók körében.
Ismertettük innovatív ötleteinket a gépipar területén és felkeltettük a potenciális ügyfelek figyelmét.
Számos új üzleti kapcsolatra és kölcsönös együttműködésre tettünk szert a szlovák piacon és Európa szerte.

Bemutatott fejlesztéseink:
Zodiac DD  egy univerzális autóipari teszter.  Az igények feltérképezése után egy egyedi célhardver került kifejlesztésre. A készülék egy érintőkijelző segítségével diagnosztikai funkciók elérését teszi lehetővé a műszerfalakon, ezzel biztosítva az egyszerű kezelőfelületet.
Továbbfejlesztett változata a Zodiac Pro, mely a műszerfalakon kívül rádiókat is tesztel, elkészítése még folyamatban van.
A Nokiának készült, de több területen is alkalmazható az SMD számláló, mely alkatrészek gyors számlálását teszi lehetővé.
Burn-in készülék fejtámlába építhető LCD kijelzők tesztelésére alkalmas.
Ehhez kapcsolódó fejlesztésünk még a TSRC teszter, mely lényegében az autók belső elektronikai szórakoztató berendezéséhez készült távirányítók tesztelésére alkalmas.