MATTORGROUP

Részt vettünk a győri Innovációs Kiállításon

2014. április 9-én részt vettünk a Széchenyi István Egyetem által megrendezett Innovációs Kiállításon és Találmányi Vásáron.
Standunkon bemutatásra került a Zodiac DD – univerzális autóipari teszter, ennek elődje a Kardhal 3, az SMD számláló és egy teljes mértékben általunk gyártott, összeszerelt és programozott szállítószalag. A látogatók tájékozódhattak fejlesztéseinkről, jövőbeni terveinkről és céljainkról.
A helyi televízió videót készített rólunk, az Autopro magazin pedig egy interjút a Zodiac DD fejlesztésünkkel kapcsolatban, mely alább olvasható. Jövőre megpályázzuk 2015. év szakmai innovációs díját is.
– A ZodiacDD nevet viselő univerzális autóipari teszter a Visteon székesfehérvári telephelyének készítettük – mondta el az autopro.hu kérdésére Herceg Balázs, a győri Mattorgroup fejlesztő mérnöke arról a termékről, amit a kiállításra vittek. – A készülék érintőkijelző segítségével diagnosztikai funkciók elérését teszi lehetővé a műszerfalakon, ezzel biztosítva az egyszerű kezelőfelüleletet. A készülék független a PC-től, hordozható, strapabíró, a szoftver pedig a céloktól függően bővíthető. A műszer képes tesztsorozatok automatikus futtatására, befejezéskor pedig összesített eredményt mutat. A termékünket jelenleg a Visteon használja, a visszajelzések alapján elégedettek. Olyannyira, hogy fehérvári üzem mellett már Angliában és Portugáliában is használják – fejtette ki Herceg Balázs, majd hozzátette, hogy győri cégük készített már Ford, Renault, Jaguar és Land Rover műszerfalak tesztelésére alkalmas szoftvereket is.

További képek a facebook oldalunkon.